Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: ned 18. říj 2009 13:27:29 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
Kód:
http://www.artificialowl.net/


inspirace :)

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: ned 18. říj 2009 16:15:32 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 799
Náměty některy dobry, ale myslím, že to jsou dosti primitivní náměty, úpřimně mě třeba některé věci napadly i bez těchto obrázků. Některé mapy možná by byly super na realizaci, ale myslím, že jsou i lepší věci.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: ned 18. říj 2009 17:39:31 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
no tak jasně, já jen že mně to přišlo zajímavý :) ne jan na mapování, ale i samo o sobě :)

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: sob 28. lis 2009 20:08:15 
přemýšlým že bych taky skusil začít mappovat


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: sob 14. srp 2010 8:19:39 
mám dotaz....Šlo by do patche udělat aby se dali dělat mapy přes google sketchUp 7 ? díky za odpověď :) kdyžtak bych udělal velkoměsto :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pokec o mappingu
PříspěvekNapsal: stř 25. srp 2010 20:46:23 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 799
klosel píše:
mám dotaz....Šlo by do patche udělat aby se dali dělat mapy přes google sketchUp 7 ? díky za odpověď :) kdyžtak bych udělal velkoměsto :)


SketchUP neznám, ale i kdybych znal, tak řeknu to stejné. Ne nešlo! Nauč se pracovat s Radiantem, není zase tak těžký... :-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz