Herní fórum | FPScore | Český Quake 3
http://forum.fpscore.cz/

Brokovnice.....
http://forum.fpscore.cz/viewtopic.php?f=76&t=29
Stránka 2 z 3

Autor:  greegho [ ned 08. úno 2009 18:56:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Tak jo, máte ji tam:) Novou verzi brokovnice s držadlem si stáhněte a po rozbalení do pak0.pk3 (pozor bez adresáře baseq3!!!) ji máte na mapě.
Ruka se mi moc nepovedla, nějak nebyl čas si s tím moc hrát, ale v tom kvapíku ve hře si toho stejně nevšimnete:D

(mimochodem, kdo si dá tu práci s prohlížením modelu zjistí, že jsem musel na ruce amputovat všechny prsty mimo palce, protože brokovnice je detailnější a víc vertexů se mi tam už nevešlo:D....na modelu přímo ve hře to není vidět, protože prsty jsou...vlastně měli by být:D..... na druhé straně držadla)

Autor:  maxi-terror [ pon 09. úno 2009 17:15:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

ta ruka u brokády je příšerná vypadá to jako kdyby se mi roztekla protože hafo dlouho pařim na kompu :anger:

Autor:  Whispere [ pon 09. úno 2009 17:17:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Připsal jsem ti tam novou poznámku, jinak nebýt těch ruk, tak je to super brokáda, ale vadí ty ruce. Ikonku jsem už vytvořil, takže máš o starost méně.

Autor:  Spirit [ pát 13. úno 2009 16:24:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

LOOOOL vy ste tak vtipnýýýý LOOOOL :chacha: :chacha:

Autor:  greegho [ čtv 19. úno 2009 20:53:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Mám tady pro vás ochutnávku třetí verze brokovnice.... pouze obrázek, protože po minulé verzi s "bad hand" :D ji sem šoupnu až bude hotová... :)
Chtěl bych ji udělat animovanou a pokud se to povede tak s brokovnicí končím a vrhnu se na jiný projekt (a doufám, že lepší0.... teda kromě hraní ke kterému bych se rád zase na chvíli vrátil :D )
Příloha:
brok3.jpg
brok3.jpg [ 23.07 KiB | Zobrazeno 13626 krát ]

Autor:  Whispere [ čtv 19. úno 2009 21:14:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Vypadá hezky, ale mohli bychom spolu ještě udělat nějakou zbraň do FPScore, třeba místo Rexony snipera.

Autor:  Xerator [ čtv 19. úno 2009 21:17:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Whispere píše:
Vypadá hezky, ale mohli bychom spolu ještě udělat nějakou zbraň do FPScore, třeba místo Rexony snipera.


whisi už sem ti to někde psal, ale myslím že nemůžeš moc měnit rexonu, je to sponzor a asi by nebyli rádi kdyby z fpscore zmizeli. Jinak ta brokáda je úžasná gree :)

Autor:  greegho [ čtv 19. úno 2009 21:23:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

díky chlapci, budu se snažit abych vás nezklamal.
V metru rexona musí určitě být, ovšem když se neobjeví v mapě, ale bude volně ke stažení (nebo i nevolně :D ), tak za to, že si ji někdo stáhne nemůže být nikdo trestanej...
Ale má to jeden háček.....já nechci sniperku.....umíte si představit tu nevyváženost tooho kdo ji má a kdo ne... nebylo by vidět odkud letí náboj, nebo by se to muselo udělat jako tenká čára a to by zase nevypadalo hezky. Spíše by ji tam šlo hodit jako další zbraň s menším účinkem a dlouhou dobou nabíjení, nebo místo ní udělat jinou plama zbraň. HAWK...prostě sniperka ode mě nebude :(

Ještě maličkost...nechtěl by někdo kdo to umí udělat pořádnou texturu? podklady bych dodal... pište na PM

Autor:  Whispere [ čtv 19. úno 2009 21:26:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

Však vše jde udělat i bez tenké čáry, můžem udělat další raketomet, s účinkem pouze na určité místo a vlastně střela by letěla rychleji, jinak sniperka jako zbraň nemusí být i se střelou, tu třeba přebarvím na jinou barvu, ale může to tak i zůstat, každopádně chci sniperku pouze model do FPScore. Střely nevadí.

Autor:  greegho [ čtv 19. úno 2009 21:34:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brokovnice.....

já vím, že to jde bez čárky, ale ve hře by to bylo strašně nepraktické....najednou tě něco střelí, a ty nevíš odkud, z jaké strany, atd a mezitím co budeš hledat co se děje tě sniper dodělá...

Stránka 2 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/