Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nezobrazení serveru ve hře
PříspěvekNapsal: sob 13. úno 2010 13:02:08 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 799
Pokud se na fóře zobrazují servery a ve hře nejdou, pravděpodobně nejde masterserver.
Pokud si chcete na serverech zahrát, budete se muset připojit ,,ručně´´.

Do console (pod ESC ,,~'') dejte
Kód:
/connect


a jednu z těchto IP adres:
Kód:
82.208.10.65:27960  - Vote server (Radar)
82.208.10.65:27961 - Metro
82.208.10.65:27962 - Stoky


Do console dáte tedy například:
Kód:
/connect 82.208.10.65:27960

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazení serveru ve hře
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 11:59:28 
No ale nejde se připojit ani ručně.To je hrozné.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazení serveru ve hře
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 13:38:58 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
tak to je konec, smutný, před vydáním patche

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazení serveru ve hře
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 14:18:56 
Offline
Uživatel úroveň 5
Uživatel úroveň 5

Registrován: stř 04. úno 2009 0:11:01
Příspěvky: 84
Já jsem na vote serveru v pohodě. Samozřejmě jsem musel nejdříve se připojit přes Open Arenu, jako vždy.
edit: Jak jsem přepl na lb, tak to laguje co 5 s, boti měli předtím ping 556 na radaru, teď 0 :)

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nezobrazení serveru ve hře
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 14:28:08 
není fér zkoušel jsem oa a stejnak se tam nepřipojím tím /connect 82.208.10.65:27960


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz