Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: prosim pomoc
PříspěvekNapsal: úte 13. črc 2010 14:41:37 
lidi prosim když zapnu ve fpscore vlastní mapu neukazují se na ní textury a shadery prosim pomoc!!!


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: prosim pomoc
PříspěvekNapsal: stř 14. črc 2010 21:21:39 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
musíš si ty textury a shadery do fpscore hodit... zabal si je společně s mapou do pk3

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: prosim pomoc
PříspěvekNapsal: čtv 15. črc 2010 12:28:06 
jo už to de díky :)


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz