Greegho, ony by ty příspěvky musely býti kvalitní a ne hovadiny, můžeš najít pár double postů, které nekritizuji, ono je někdy potřebné udělat double post, kvůli tomu aby si ho někdo všiml, ale pokud Dermax píše jeden double post za druhým po pár sekundách, tak mu to musím vytknout, samozřejmě jsem rád, že se něco děje, ale od toho existuje tlačítko upravit, tuto možnost má každá skupina v 95% sekcích, které tu na fóře jsou.
Fórum je prostě taková lidštější komunikace, třeba v chatu se mě nelíbí 10 a víc příspěvků od stejného autora hned za sebou, ale za to netrestám, to beru, příspěvky se nedají upravovat. Psát do chatu může kdokoliv a jakkoliv, asi maximum zpráv, které by jste neměli v chatu napsat hned za sebou je 10, ale pokud jsou to opravdu názory, tak mi to nevadí, ale pokud to jsou smajle, tak to mi vadí, taky pozor jen na příspěvek v podobě smajle, za to jsem taky přísnej, protože pak nový uživatel, když přijde na fórum, tak zbytečně ty smajlpříspěvky zabírají místo na stránce. V chatu samostatný smajl můžete poslat, ale jak říkám nesmíte poslat 3 a více příspěvků, které budou obsahovat pouze smajlíka, párkrát se stane, beru, ale nesmíte toho zneužívat nebo to dělat schválně.