Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Více postav.Postavy z předešlých quaků.
PříspěvekNapsal: stř 06. dub 2011 6:16:50 
Offline
Uživatel úroveň 1
Uživatel úroveň 1

Registrován: ned 03. dub 2011 15:42:22
Příspěvky: 2
ČČus lidi objevil jsem takovou věc,nevim jestli se tu o tom někdo zmiňoval ale napíšu to sem.Hra pracuje na enginu quake 3 arena takže mě napadlo jestli sem nepudou dat postavy a JDE TO!!stáhněte si např. Leelu z futuramy.máte tam soubory models a sound.V models je postava tu dáte do Models-players a sound taky to sejné.postava je ve hře ale nemam ted cas tak vám pak napíšu jak to funguje aj s botama ale valim cs


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Více postav.Postavy z předešlých quaků.
PříspěvekNapsal: čtv 07. dub 2011 14:05:27 
Offline
Uživatel úroveň 1
Uživatel úroveň 1

Registrován: ned 03. dub 2011 15:42:22
Příspěvky: 2
Nevim jak vy ale je mi líto adminů fóra a hlavně tvůrců hry :nothing: :cry: .Jak tak vidím o hru se nikdo nezajima na youtube je pár videí a každej cizinec tam píše CO JE TO ZA HRU atd.Tahle hra je bomba grafika parádní mapa drsná a pěkná a zbraně jsou taky best i když je jich tam 6 (Nůž,MP5,raketomet,granátomet,laser a na novějších mapách taky brokovnice).Hra je v podstatě odstrčená ale kdyby se někdo ptal mého názoru.Tak se registruje napíše a poradím mu.postavy stáhnete zde www.inquake.de :star:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Více postav.Postavy z předešlých quaků.
PříspěvekNapsal: ned 12. čer 2011 9:50:05 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob 24. črc 2010 10:08:37
Příspěvky: 39
Tak sežeň lidi. Řekni o tom kámošům, rozešli odkazy přes e-mail či FACEBOOK atd. Mně to taky mrzí, protože mi patří TDM server.

_________________
**Forest**
Jsem v FPScore boss of leaders
Člen Hvězdného klanu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Více postav.Postavy z předešlých quaků.
PříspěvekNapsal: sob 14. pro 2013 16:58:10 
Offline
Uživatel úroveň 1
Uživatel úroveň 1

Registrován: sob 14. pro 2013 16:36:41
Příspěvky: 5
více postav :3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Více postav.Postavy z předešlých quaků.
PříspěvekNapsal: pon 16. pro 2013 14:02:26 
Offline
Uživatel úroveň 6
Uživatel úroveň 6
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13. zář 2009 14:20:04
Příspěvky: 111
Bydliště: Prágl Léčebna v Bohnicích
Důvod je takový, že jsem zapadají jen postavy s téhle hry, ale je pravda, že tu fungují snad všechny modely postav jak z Quake 3, Open Areny, ale i z jiných her na Q3 enginu. Jak už říkal Forest, stačí o tomhle říct nějakým kamarádům a pak se snad vrátí "sláva" téhle hry.

_________________
Dermax
Už asi čtvrtým rokem hraju Crossfire US a pro toho kdo by chtěl začít taky hrát, můžu poradit.
Čestný člen žádného clanu (forever alone :C )


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz