Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 12:37:00 
Zdravim,ked vytvorim vlastnu hru a chcem hrat s botmi mam tam na vyber len 2x tu istu mapu -Metro a pritom mam stiahnuty aj Dust a ine...vie mi niekto poradit preco nemozem hrat aj dust s botmi ?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 14:34:44 
Offline
Uživatel úroveň 9
Uživatel úroveň 9

Registrován: pon 19. led 2009 21:04:19
Příspěvky: 434
Bydliště: Čechy
žádná mapa kromě metra není připravená na hraní s botama... (teda až na kluziště), ostatní (pokud už tam boti jsou) nejsou zatím na boty optimalizované, nebo ani připravené... Jediná možnost je spustit mapu příkazem "/map mapa" a přidat boty ručně.
Pro dust je to:
1)spustíš hru
2)spustíš konzoli (tlačítkem "~")
3)spustíš mapu příkazem /map dust
4) přidáš boty (po spuštění mapy zmáčkneš "Esc" a klikneš na "přidat boty", přidání potvrdíš klikem na hrát a do hry se vrátíš klikem na zpět)

_________________
....... #greegho# ..... ***greegho*** ..... #^greegho^#......
::::::::::::::::::::::::::40.000 FRAGŮ:::::::::::::::::::::::::::


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 15:46:12 
Dakujem ;)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: čtv 09. črc 2009 9:01:01 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Sice ti boti jsou dementi, ale co už :). Jinak u těchto map chybí script na to aby se ti ta mapa zobrazila v menu. Ale neboj vše bude.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: čtv 09. črc 2009 14:16:32 
Niekedy sa mi stava ze ked strelim tak na monitore sa mi objavi nejaky dym bo co...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: čtv 09. črc 2009 14:37:55 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
Dým je u brokovnice :)

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: pát 28. srp 2009 8:47:21 
Offline
Uživatel úroveň 8
Uživatel úroveň 8

Registrován: čtv 22. led 2009 17:38:07
Příspěvky: 223
ja si okopiroval katos aby šla vytvorit prepsal jsem to na dust a už to mam tam

_________________
Obrázek
$maxi-terror$
máme i clan model hráče tak se přihlašte na dolarclan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: pát 28. srp 2009 9:19:44 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Jaksi jsem tě nepochopil.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: pát 28. srp 2009 9:33:32 
Offline
Uživatel úroveň 8
Uživatel úroveň 8

Registrován: čtv 22. led 2009 17:38:07
Příspěvky: 223
no prostě ve scripts dám arenas.txt ty keci kopiruju a dam tam znova ale přepišuje na dust tím pádem tam nebudu mít 2 mapy ale 3 mužu založit jeto jednoduchý :win:

_________________
Obrázek
$maxi-terror$
máme i clan model hráče tak se přihlašte na dolarclan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra s botmi
PříspěvekNapsal: pát 28. srp 2009 9:58:08 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Jde to i příkazem /map do console.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Terorista [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz