Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak na zbraně, při spawnu
PříspěvekNapsal: pát 10. dub 2009 20:11:48 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 799
Další návod, díky kterému docílíte, že při spawnu hráč obdrží vámi zvolenou zbraň,vestu,bonus nebo vše.

Otevřeme si GTK Radiant.

Obrázek

V mapě si najdeme místo kde chceme udělat respawn. Obrázek výše nám ukazuje prostor kde bude spawn.

Obrázek

Vytvoříme spawn, zde na obrázku to je spawn pro deathmatch, lze ale místo něho dát spawn pro team deathmatch.
(Spawn pro DM vytvoříme pravé tl. myši na mřížku info->info-player-deathmatch.)

Obrázek

Vytvoříme target-give. (Pravé tl. myši na mřížku - target->target-give)

Obrázek

Přidáme zbraň (v mém případě Raketomet).

Obrázek

Klikneme na spawn a na target-give a dáme CTRL+K, oba objekty se nám spojí a šipka musí vést od spawnu k target give.
Dáme ESC, oba objekty se nám odznačí a klikneme na target-give a poté na zbraň a znovu dáme CTRL+K, nyní se oba objekty spojí a šipka musí vést od target-give ke zbrani.

Obrázek

Ostatní spawny propojíme jen s target-give, ale vždy musí vést šipka od spawnu k target-give.
Chceme-li místo zbraně vestu nebo bonus, tak místo zbraně dáme výbavu, kterou chceme aby ji obdržel hráč po respawnu.
Chceme-li ke zbrani dát další výbavu, tak vložíme do mapy zvolený objekt a označíme target-give a objekt a propojí se nám oba objekty čarou a znovu musí vést šipečka od target-give k objektu.

Chceme-li hráči po respawnu přidat více munice než je defaultně nastaveno, využijte toto shrnutí
Kód:
http://www.fpscore.whis.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=118&p=1371


Celý pokus si můžete stáhnout a podívat se na případné nesrovnalosti rovnou v GTK Radiantu.
Kód:
http://fpscore.whis.cz/gallery/learning/zbrane pri spawnu.zip

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na zbraně, při spawnu
PříspěvekNapsal: pon 22. čer 2009 9:52:10 
Super tip pro začátečníky :)
Dá se nějak udělat, aby při spawnu nebyla MP5?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na zbraně, při spawnu
PříspěvekNapsal: pon 22. čer 2009 12:25:29 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 799
Dá,
prý obdobným způsobem, ale nevím co a jak. Už jsem to kdysi chtěl zkusit, kvůli Zombie módu.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak na zbraně, při spawnu
PříspěvekNapsal: úte 04. srp 2009 23:36:48 
Editací zdrojáků =)


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz