Ahoj neregistrovaný,

vítej v centru komunity FPScore. Budeme rádi, když se k nám připojíš a napíšeš nám názory a postřehy na tuto českou hru!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: ned 08. úno 2009 18:56:37 
Offline
Uživatel úroveň 9
Uživatel úroveň 9

Registrován: pon 19. led 2009 21:04:19
Příspěvky: 434
Bydliště: Čechy
Tak jo, máte ji tam:) Novou verzi brokovnice s držadlem si stáhněte a po rozbalení do pak0.pk3 (pozor bez adresáře baseq3!!!) ji máte na mapě.
Ruka se mi moc nepovedla, nějak nebyl čas si s tím moc hrát, ale v tom kvapíku ve hře si toho stejně nevšimnete:D

(mimochodem, kdo si dá tu práci s prohlížením modelu zjistí, že jsem musel na ruce amputovat všechny prsty mimo palce, protože brokovnice je detailnější a víc vertexů se mi tam už nevešlo:D....na modelu přímo ve hře to není vidět, protože prsty jsou...vlastně měli by být:D..... na druhé straně držadla)

_________________
....... #greegho# ..... ***greegho*** ..... #^greegho^#......
::::::::::::::::::::::::::40.000 FRAGŮ:::::::::::::::::::::::::::


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 17:15:34 
Offline
Uživatel úroveň 8
Uživatel úroveň 8

Registrován: čtv 22. led 2009 17:38:07
Příspěvky: 223
ta ruka u brokády je příšerná vypadá to jako kdyby se mi roztekla protože hafo dlouho pařim na kompu :anger:

_________________
Obrázek
$maxi-terror$
máme i clan model hráče tak se přihlašte na dolarclan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: pon 09. úno 2009 17:17:39 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Připsal jsem ti tam novou poznámku, jinak nebýt těch ruk, tak je to super brokáda, ale vadí ty ruce. Ikonku jsem už vytvořil, takže máš o starost méně.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: pát 13. úno 2009 16:24:10 
LOOOOL vy ste tak vtipnýýýý LOOOOL :chacha: :chacha:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 20:53:50 
Offline
Uživatel úroveň 9
Uživatel úroveň 9

Registrován: pon 19. led 2009 21:04:19
Příspěvky: 434
Bydliště: Čechy
Mám tady pro vás ochutnávku třetí verze brokovnice.... pouze obrázek, protože po minulé verzi s "bad hand" :D ji sem šoupnu až bude hotová... :)
Chtěl bych ji udělat animovanou a pokud se to povede tak s brokovnicí končím a vrhnu se na jiný projekt (a doufám, že lepší0.... teda kromě hraní ke kterému bych se rád zase na chvíli vrátil :D )
Příloha:
brok3.jpg
brok3.jpg [ 23.07 KiB | Zobrazeno 11931 krát ]

_________________
....... #greegho# ..... ***greegho*** ..... #^greegho^#......
::::::::::::::::::::::::::40.000 FRAGŮ:::::::::::::::::::::::::::


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:14:44 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Vypadá hezky, ale mohli bychom spolu ještě udělat nějakou zbraň do FPScore, třeba místo Rexony snipera.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:17:06 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: ned 18. led 2009 14:24:06
Příspěvky: 691
Bydliště: Brno
Whispere píše:
Vypadá hezky, ale mohli bychom spolu ještě udělat nějakou zbraň do FPScore, třeba místo Rexony snipera.


whisi už sem ti to někde psal, ale myslím že nemůžeš moc měnit rexonu, je to sponzor a asi by nebyli rádi kdyby z fpscore zmizeli. Jinak ta brokáda je úžasná gree :)

_________________
***Xerator***
Zakladatel Hvězdného klanu.
Promiňte, ale jsem nejlepší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:23:18 
Offline
Uživatel úroveň 9
Uživatel úroveň 9

Registrován: pon 19. led 2009 21:04:19
Příspěvky: 434
Bydliště: Čechy
díky chlapci, budu se snažit abych vás nezklamal.
V metru rexona musí určitě být, ovšem když se neobjeví v mapě, ale bude volně ke stažení (nebo i nevolně :D ), tak za to, že si ji někdo stáhne nemůže být nikdo trestanej...
Ale má to jeden háček.....já nechci sniperku.....umíte si představit tu nevyváženost tooho kdo ji má a kdo ne... nebylo by vidět odkud letí náboj, nebo by se to muselo udělat jako tenká čára a to by zase nevypadalo hezky. Spíše by ji tam šlo hodit jako další zbraň s menším účinkem a dlouhou dobou nabíjení, nebo místo ní udělat jinou plama zbraň. HAWK...prostě sniperka ode mě nebude :(

Ještě maličkost...nechtěl by někdo kdo to umí udělat pořádnou texturu? podklady bych dodal... pište na PM

_________________
....... #greegho# ..... ***greegho*** ..... #^greegho^#......
::::::::::::::::::::::::::40.000 FRAGŮ:::::::::::::::::::::::::::


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:26:24 
Offline
Čestný administrátor
Čestný administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12. led 2009 18:35:48
Příspěvky: 798
Však vše jde udělat i bez tenké čáry, můžem udělat další raketomet, s účinkem pouze na určité místo a vlastně střela by letěla rychleji, jinak sniperka jako zbraň nemusí být i se střelou, tu třeba přebarvím na jinou barvu, ale může to tak i zůstat, každopádně chci sniperku pouze model do FPScore. Střely nevadí.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Brokovnice.....
PříspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:34:50 
Offline
Uživatel úroveň 9
Uživatel úroveň 9

Registrován: pon 19. led 2009 21:04:19
Příspěvky: 434
Bydliště: Čechy
já vím, že to jde bez čárky, ale ve hře by to bylo strašně nepraktické....najednou tě něco střelí, a ty nevíš odkud, z jaké strany, atd a mezitím co budeš hledat co se děje tě sniper dodělá...

_________________
....... #greegho# ..... ***greegho*** ..... #^greegho^#......
::::::::::::::::::::::::::40.000 FRAGŮ:::::::::::::::::::::::::::


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz